BMW Motorrad Македонија

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

Препорачани web прелистувачи:

Интернет страницата е направена за да може да ги поддржува сите најчесто користени web прелистувачи. За оптимален приказ, препорачуваме да ја користите последната верзија на Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox или Apple Safari, бидејќи некои прелистувачи може да се однесуваат поинаку во зависност од користење на верзијата. Можете да ги преземете овие прелистувачи бесплатно со кликнување на линкот кој се наоѓа на страницата “Преземање на софтвер”

Резолуција и длабочина на боја:

Најмалата резолуција на мониторот треба да биде 1.024 x 768 пиксели за интернет-страницата се прикаже оптимално. Максималната длабочина на боја треба да се подеси  на вашиот компјутер за да се обезбеди најудобно ниво на користење на web -страницата.

JavaScript и Java:

Интернет страницата може да биде прикажана оптимално само ако е активиран  JavaScript во подесувањата на вашиот web -прелистувач. Некои страници (како што е конфигурација на мотоцикл) покрај JavaScript, бараат да биде активирана и Java.

Колачиња:

Колачињата претставуваат мала текстуална датотека што е зачувана на вашиот локален хард диск од страна на веб-страницата. Колачињата не можат да предизвикаат какво било оштетување на вашиот компјутер, ниту пак се вируси. Целта на колачињата е да ви обезбеди подобро лично искуство на веб-страницата во одредени ситуации. Деловите на интернет страницата кои се заштитени со лозинка, можат да бидат со пристап само ако се активираат колачињата.