BMW Motorrad Македонија

Представен BMW R18

BMW Моторрад го претстави долгоочекуваниот мотоцикл кој BMW го воведува во сегментот „крузер“ и се поблиску до остварување на целта... read more →

BMW Motorad concept R18

Може да се карактеризира како враќање кон суштината на марката (брендот), но со модерни елементи: BMW Motorrad concept R18 ја... read more →

BMW C 400 GT

BMW C 400 GT - Gran Turismo меѓу скутери со средна големина за одлична удобност и динамични перформанси, како и... read more →